Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Siz de evinize ve özge bütün ömür alanlarınıza birinci sınıf bir dokunuş üretmek kucakin Doğtaş mobilyaları tercih edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın birinci sınıf ve estetik dünyasına etap atın!

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak horda nokta alan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval hileıyoruz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için belirli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı Yangın çıkış kapısı istanbul tam katkısızlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

çevre almayı önleyen özel kapak sistemi, bakteri oluşumunu engelleyerek yemeklerinizi sağlamlıklı ve güvenilir bir şekilde saklamanızı ve taşımanızı sağlamlar. Müdevver, kare, dikdörtgen düşüncemlara mevla kek lafıpları, yapışmaz tabanları sayesinde keklerinizin formunu korur. Kelepçeli kek lafıpları kullanma kolaylığı esenlar ve yaptığınız keki en sıcak haliyle servis etmenize yardımcı olur. Tefal kek kalıplarının en önemli özelliği amelî temizlenebilir olmasıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page